Taylor Lautner a plans la Zori de Zi: Partea 1


Actorul de 19 ani, Taylor Lautner, care ii da viata personajului Jacob Black in francisa de succes Saga Amurg a declarat intr-un interviu pentru PopSugar ca a plans la vizualizarea primei partii a filmului Breaking Dawn, declarand ca este un film lacrimogen.

PopSugar: Stiu ca ai zis ca ai avut ocazia sa vezi Zori de Zi: Partea I de cateva ori si ai promis ca acest film va face fanii sa planga. Asta inseamna ca ai plans si tu un pic?
Taylor:Desigur.Este o parte foarte emotionanta.Ai ocazia sa vezi acelasi caractere cu care am crescut invatand sa-i cunoastem si sa-i iubim in feluri diferite, fata de cum erau la inceput. Fac parte din aceasi serie, dar este un film complet diferit – si cred ca va fi incitant pentru fani cand il vor vizualiza.

PopSugar: A fost vreun moment in timpul filmarilor cand ti-ai dat seama ca totul se va termina in curand?
Taylor: Normal.Momentul care m-a marcat cel mai mult a fost penultima zi de filmare, pentru ca atunci a fost scena mea finala cu Kristen si Rob. A fost o scena emotionanta, un moment dur si am avut o senzatie foarte ciudata sa stiu ca s-a terminat totul.

PopSugar: Dupa cum probabil sti deja, Brad Pitt a declarat recent ca filmul „Sharkboy si Lavagirl” este foarte popular in casa lui. Cat de super e vestea asta?
Taylor:Chiar este! Incerc sa mi-l imaginez pe Brad Pitt pe canapeaua lui uitandu-se la film, chiar in clipa asta. Este foarte amuzant de imaginat. Dar, sunt sigur ca copii lui sunt cei care se uita.

Lasă un comentariu